VERKOOPSTYLING

Uw bewoonde woning in de verkoop optimaal presenteren

Verkoopstyling houdt in het gereed maken van de woning voor de verkoop waarbij de lichtpunten, de ruimte en belangrijke zichtlijnen van de woning worden benadrukt. Dit is wat een potentiële koper wilt zien. Een opgeruimd en schoon huis is in veel gevallen onvoldoende om het maximale uit een verkoop te halen. Olivia’s kijkt objectief naar de situatie van uw woning. Dat is voor u als bewoner niet altijd makkelijk omdat u er nog woont.

Met verkoopstyling wordt in korte tijd veel resultaat behaalt. Wij hanteren een praktische aanpak waarbij gewerkt wordt met zoveel mogelijk meubels en accessoires van uzelf als u de woning in de verkoop nog bewoont. Dus direct actie en geen onnodige kosten. In overleg worden de nodige aanpassingen aangebracht in uw woning (het verplaatsen, weglaten of toevoegen van elementen) zodat een kijker onmiddellijk het gevoel krijgt van “hier wil ik graag wonen!”
Binnen korte tijd hebben wij uw woning of project optimaal verkoopklaar gemaakt. Direct daarna wordt de woning gefotografeerd en eventueel ingemeten door een vastgoed fotograaf. Binnen 1 week staat uw woningpresentatie op Funda.

Indien gewenst zorgen wij ervoor dat alle bestanden bij uw makelaar worden aangeleverd, u hoeft hier zelf niets voor te doen. Totale ontzorging dus!

Met een ingericht en stijlvol gepresenteerde woning kan de makelaar een betere waarde schatting maken. Met een hogere verkoopprijs als gevolg.