Verkoopfoto’s, meetrapport en plattegronden

Noodzakelijk bij een vlotte verkoop van uw woning:
Optimale en onderscheidende verkoopfoto’s, plattegronden en een meetrapport.

Verkoopfoto’s zijn erg belangrijk en daarom werkt Olivia’s samen met professionele vastgoed fotografen. Door duidelijke en mooie foto’s op Funda verleidt u potentiële kopers tot het maken van een afspraak om uw woning te bezichtigen. Verkoopfoto’s worden aangeleverd in hoge resolutie zodat u deze ook voor drukwerk presentaties zoals brochures kan gebruiken.

Een Meetrapport geeft zekerheid over de werkelijke vloeroppervlakte van een woning en maakt een verkooppresentatie helemaal compleet. De maatvoering van alle ruimten van een woning wordt nagemeten en genoteerd alsmede gecontroleerd op de gebruiksfunctie.

Dit rapport geeft potentiële kopers extra zekerheid en voorkomt discussies achteraf.

Plattegronden zijn een noodzakelijke aanvulling van uw verkooppresentatie. 3D animaties oftewel ruimtelijke plattegronden geven een mooi ruimtelijk overzicht van de woning en laat uitstekend zien wat men met de ruimte kan. Een 2D plattegrond oftewel een platte plattegrond geeft een duidelijk beeld van de woning zodat potentiële kopers zich kunnen inleven in hun toekomstige huis.

360º Fotografie of 360º Video behoren ook tot de mogelijkheden om een woning of project optimaal te presenteren op Funda. Hierdoor kan een kijker zelf bepalen in welke richting hij de woning bekijkt.

Prijzen op aanvraag