VASTGOEDSTYLING EN MEUBELVERHUUR

Het tijdelijk meubileren en decoreren van leegstaand vastgoed

Bij vastgoedstyling wordt een tijdelijke en complete inrichting verzorgt door Olivia’s. Op kort termijn worden stijlvolle meubels, decoratie, aankleding en styling op maat geleverd waardoor alle ruimten een duidelijke functie en een warme sfeer krijgen. Olivia’s geeft uw lege woning karakter en dat is noodzakelijk om het beste uit de verkoop te halen. Een ingerichte woning zal een aangenaam en prettig gevoel opwekken bij een potentiële koper. De eerste indruk moet zijn: “dit wordt mijn huis!”

Binnen korte tijd hebben wij uw leegstaande woning of project ingericht en verkoopklaar gemaakt. Direct daarna wordt de woning gefotografeerd en ingemeten door een vastgoed fotograaf. Binnen 1 week staat uw woningpresentatie op Funda.

In de meeste gevallen wordt de koopakte na ca. twee maanden getekend i.v.m. de financiering. Gedurende deze periode blijft de inboedel in de woning gewoon staan. Direct na de overdracht zullen wij de woning leeg aan u opleveren. Wij staan in contact met uw makelaar, u hoeft hier zelf niets voor te doen. Totale ontzorging dus!

Met een ingericht en stijlvol gepresenteerde woning kan de makelaar een betere waarde schatting maken. Met een hogere verkoopprijs als gevolg.