Particulieren

WAAROM VERKOOP OF VASTGOED STYLING?

Omdat vlot verkopen ALTIJD financieel aantrekkelijk is. Zeker als er binnen zes maanden voor de overdrachtsbelasting moet worden doorverkocht. Maar ook om extra kosten en/of dubbele lasten te voorkomen. De concurrentie is hoog en kritische kopers hebben veel keus. Uw woning móet dus tussen het aanbod opvallen.

Een bewoonde woning is vaak lastig voor potentiële kopers, zij moeten door uw persoonlijke spullen heen de mogelijkheden zien en dat is niet altijd makkelijk. Slechts enkele kunnen ‘er doorheen’ kijken. Bovendien bent u, omdat u er nou eenmaal woont, niet meer objectief. En ziet u niet wat wij zien als deskundige. Vaak kan het verwijderen of verschuiven van een meubelstuk al een groots effect hebben waardoor de ruimte interessanter wordt.

Een lege woning of een woning met een ouderwets of rommelig interieur spreekt niet tot de verbeelding, heeft geen sfeer en maakt het lastig voor kijkers om in te schatten hoe groot de ruimte daadwerkelijk is. Als de woning aantrekkelijk is aangekleed met (tijdelijke) sfeervolle meubels worden de ruimtes en mogelijkheden van de woning duidelijk zichtbaar. Kijkers krijgen een betere indruk als een huis stijlvol is ingericht en dat zal de kans op verkoop vergroten. Etaleren doet begeren!

Veel gehoorde argumenten om geen gebruik te maken van Styling:

  • De markt is goed, woningen verkopen als zoete broodjes voor mooie prijzen.
  • Mijn woning is schoon en netjes en dus ziet er goed genoeg uit.
  • In deze buurt gaat styling niet werken, er wonen alleen maar ouderen.
  • Ik ga geen geld uitgeven aan een woning waar ik vanaf wil.
  • Ik kan zelf prima inrichten, wij hebben een goede smaak.
  • Wij gaan langs de Kringloop en zetten zelf wat spulletjes neer.

Op alle argumenten hebben wij hetzelfde antwoord:

Met een ingericht en stijlvol gepresenteerde woning kan de makelaar een betere waarde schatting maken. Dat heeft altijd een vlotte verkoop én een hogere verkoopprijs als gevolg!

Tarieven op aanvraag.

Met Olivia’s Verkoop of Vastgoedstyling maakt u het verschil. Bekijk enkele van onze projecten.