Makelaars en bedrijven

WAT KAN OLIVIA’S VOOR U BETEKENEN?

Er valt nog veel winst te behalen in Nederland. Niet volledig gepresenteerde woningen en onduidelijke foto’s op Funda zijn daarvan het bewijs. Een lege woning, een woning met een gedateerd of rommelig interieur en slechte foto’s spreken niet tot de verbeelding. Slechts enkele kunnen ‘er doorheen’ kijken waardoor de belangstelling gering zal zijn. Zonde!

Verkoop of Vastgoedstyling; waarom zo belangrijk voor u als makelaar?

Optimaal gepresenteerde woningen (bewoond of leegstaand) zijn een visitekaartje voor uw bedrijf met tevreden klanten als gevolg. U bent innovatief, denkt mee met de klant en dat zal zich uiten in nog meer opdrachtgevers die graag willen samenwerken met een makelaar die zich onderscheidt van anderen. Verkoper en bemiddelaar hebben samen één doel en dat is een snelle verkoop en een zo hoog mogelijke opbrengst. Daarom is Verkoop of Vastgoed styling voor beide partijen een uitkomst, het hoeft niet duur te zijn en is een mooie aanvulling op de presentatie van het te verkopen project.

Werkwijze en tarieven

Olivia’s komt langs om de woning of project te bekijken en bepaalt welke uitstraling, meubels en decoratie de woning nodig heeft. Binnen enkele dagen wordt de woning of project verkoop klaar gemaakt en kan deze door een professionele fotograaf worden gefotografeerd. Meubels, decoratie en toebehoren blijven in de woning staan tot de overdracht heeft plaats gevonden. Olivia’s werkt snel, volledig, zorgvuldig en kan u een hoop uit handen nemen. Voor informatie belt u 06-21504298.

Olivia’s neemt opdrachten aan van zowel particulieren (zoals huizenbezitters die al verhuisd zijn naar een nieuwe woning maar de oude woning nog niet hebben verkocht), als het bedrijfsleven (o.a. makelaars, beleggers en projectontwikkelaars). U kunt bij ons terecht voor advies, re-styling of all-in styling, meubelverhuur, fotografie en plattegronden.

Tarieven op aanvraag.

Met Olivia’s Verkoop of Vastgoedstyling maakt u het verschil. Bekijk enkele van onze projecten.